Stan na dan Banja Luka

Stan na dan kao koncept smještaja postaje sve dominantniji u kratkoročnom iznajmljivanju nekretnina, a ovakav vid smještaja garantuje udobnost, mobilnost i poptunu diskretnost. Apartmani, prenoćišta i smještaj u Banjaluci imaju sve manje kapacitete, a hoteli su i po nekoliko mjeseci unaprijed popunjeni, što stvara dodatnu glavobolju svima koji žele provesti u Banjaluci ugodan vikend ili godišnji odmor. Agencija za nekretnine Condo u svojoj bazi „stan na dan“ raspolaže sa velikim brojem apartmana na različitim lokacijama, različite strukture i nivoa opremljenosti koji će zadovoljiti i najprobirljivije klijente.
Potrebno je samo da ukucate najvažnije parametre – lokaciju, kvadraturu, cijenu, parking, broj spavaćih soba i brzo i lako rezervišete svoj stan na dan.  
Sa jedinstvenom bazom lokacija, fotografija i smještaja, kratokorčni ili dugoročni boravak u Banjaluci može biti ugodan i za pamćenje, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo najbolje na tržištu. Poklonite svoje povjerenje agenciji za nekretnine Condo Banja Luka i osjećajte se kao kod svoje kuće!


60 KM
  Jevrejska 53
m2 43
50 KM
  Stepe Stepanovića
m2 45
40 KM
  Cara Lazara 23
m2 36
50 KM
  Dr Vojislava Đede Kecmanovića 2
m2 45