Stan na dan Banja Luka

Stan na dan kao koncept smještaja postaje sve dominantniji u kratkoročnom iznajmljivanju nekretnina, a ovakav vid smještaja garantuje udobnost, mobilnost i poptunu diskretnost. Apartmani, prenoćišta i smještaj u Banjaluci imaju sve manje kapacitete, a hoteli su i po nekoliko mjeseci unaprijed popunjeni, što stvara dodatnu glavobolju svima koji žele provesti u Banjaluci ugodan vikend ili godišnji odmor. Agencija za nekretnine Condo u svojoj bazi „stan na dan“ raspolaže sa velikim brojem apartmana na različitim lokacijama, različite strukture i nivoa opremljenosti koji će zadovoljiti i najprobirljivije klijente.
Potrebno je samo da ukucate najvažnije parametre – lokaciju, kvadraturu, cijenu, parking, broj spavaćih soba i brzo i lako rezervišete svoj stan na dan.  
Sa jedinstvenom bazom lokacija, fotografija i smještaja, kratokorčni ili dugoročni boravak u Banjaluci može biti ugodan i za pamćenje, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo najbolje na tržištu. Poklonite svoje povjerenje agenciji za nekretnine Condo Banja Luka i osjećajte se kao kod svoje kuće!


40 KM
  Cara Lazara 23
m2 36