Stan na dan Banja Luka

Pogledajte ponudu naših apartmana ispod teksta 

Stan na dan kao koncept smještaja postaje sve dominantniji u kratkoročnom iznajmljivanju nekretnina, a ovakav vid smještaja garantuje udobnost, mobilnost i poptunu diskretnost. Apartmani, prenoćišta i smještaj u Banjaluci imaju sve manje kapacitete, a hoteli su i po nekoliko mjeseci unaprijed popunjeni, što stvara dodatnu glavobolju svima koji žele provesti u Banjaluci ugodan vikend ili godišnji odmor. Sve veći broj turista doprinio je da stan na dan Banja Luka bude termin koji turisti često pretražuju i na internetu. 

  Agencija Condo - Stanovi - Apartmani

Agencija za nekretnine Condo u svojoj bazi „stan na dan Banja Luka“ raspolaže sa velikim brojem apartmana na različitim lokacijama, različite strukture i nivoa opremljenosti koji će zadovoljiti i najprobirljivije klijente.
Potrebno je samo da ukucate najvažnije parametre – lokaciju, kvadraturu, cijenu, parking, broj spavaćih soba i brzo i lako rezervišete svoj idealan stan na dan Banja Luka.  
Sa jedinstvenom bazom lokacija, fotografija i smještaja, kratokorčni ili dugoročni boravak u Banjaluci može biti ugodan i za pamćenje, a mi ćemo se potruditi da vam ponudimo najbolje na tržištu. Poklonite svoje povjerenje agenciji za nekretnine Condo Banja Luka i osjećajte se kao kod svoje kuće!

  Banja Luka

Banja Luka je oduvijek bila "rajska dolina" sa mnogo zelenila, vode i voća o čemu svjedoče mnogi putopisci koji su posjetili Banjaluku. Banja Luka je i danas poznata po velikom broju zelenih površina (parkova i aleja) zbog čega je nazivaju "grad zelenila". Krasi je raznolika turistička ponuda, od rijeke Vrbas,Kastela, kao simbola grada Banja Luka, pa sve do izvora Krupe sa predivnim kanjonima.


60 KM
  Bulevar Cara Dusana 1
m2 27
60 KM
  Vase Glušca 7
m2 60
60 KM
  Svetozara Markovica 14
m2 34
60 KM
  Gunduliceva 95
m2 42
60 KM
  Stepe Stepanovica 161
m2 40
50 KM
  Dr Mladena Stojanovica, 9.
m2 26
50 KM
  Boska Tosica 4
m2 30
40 KM
  Milana Karanovica 58
m2 27
55 KM
  Bana milosavljevica 36
m2 48
60 KM
  Jevrejska 53
m2 43
50 KM
  Veljka Mlađenovića
m2 60
50 KM
  Dr Vojislava Đede Kecmanovića 2
m2 45