O nama


Agencija za nekretnine Condo prva je agencija ovog tipa u Banjaluci, koja svojim načinom poslovanja mijenja tržište nekretnina iz korijena i pomaže svojim klijentima da uz minimalna ulaganja, dobiju maksimalno zadovoljstvo.

Donosimo inovativna rješenja koja su implementirana kroz digitalnu transformaciju poslovanja, tehnologiju i novi pristup klijentima. Radimo od ideje do realizacije i nudimo vam punu podršku prilikom posredovanja u prometu nekretninama.

Ako kupujete, prodajete ili iznajmljujete nekretninu u Banjaluci, vrhunski tim naših stručnjaka stoji vam na raspolaganju za pronalazak idealne nekretnine bez stresa i teških odluka.

Cilj agencije Condo nekretnine je da svojim klijentima uštedi vrijeme, novac, ali i svakodnevni stres prilikom pronalaska nekretnine.

Poznavajući svaki dio grada u kojem radimo i djelujemo, naš tim dovešće vas do željenih nekretnina na atraktivnim lokacijama, koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve i potrebe.

Pored stvaranja adekvatne marketinške kampanje za svaku nekretninu, posebno smo ponosni na kvalitet i efikasnost naših usluga. Kampanje koje radimo na društvenim mrežama, sajtu i internet platformama, pomoći će da vaša nekretnina dođe do željenog kupca na najbrži način.

Naša misija je da kroz rad, trud, odgovornost i posvećenost pružimo klijentima najbolje na tržištu nekretnina i usmjerimo ih na idealan stan, kuću ili poslovni prostor.

Naša vizija je da budemo vaš prvi izbor bilo da kupujete, prodajete, iznajmljujete nekretninu ili tražite stan na dan.